Néhány szó magamról...

Na kérem szépen, először kezdjük a száraz tényekkel, amiket nem nagyon szeretek, ezért inkább megpróbálom csak körülírni őket. Koromat tekintve maradjunk annyiban, hogy az általános iskolában én még oroszt tanultam és voltam kisdobos és úttörő is. Imádom a könyveket, de a szakmámnak sajnos semmi köze nincs hozzájuk. Zsánert tekintve nagyjából mindenevő vagyok, de a politikai, dokumentum, önismereti és önfejlesztő könyvek nem igazán az én műfajom, úgyhogy azokat ne nagyon keressétek a blog repertoárjában.

Régóta blogolok, és nagyon szeretem csinálni. A legelső blogomat szilvamag olvas néven 2011-ben indítottam, amitől aztán öt év múlva megváltam és belekezdtem ebbe a másik, ugyancsak könyves blogba, amit ugyanúgy imádok, mint az elődjét. Sajnos mindig is voltak, és lesznek is kisebb-nagyobb kihagyások a blog életében, de mivel az olvasás és az írás az életem fontos része, így előbb-utóbb mindig sikerül visszatalálnom hozzá. A blog számomra egy menedék: az önkifejezés és kommunikáció színtere, ahol másokkal is megoszthatom az olvasás iránti szenvedélyemet, élményeimet, és ahol szabadon átadhatom azokat az érzéseket és gondolatokat, amiket az olvasmányaimtól kapok.

Rengeteg könyvem van, betegesen halmozom őket, de szerencsére a családom elég türelmes és elfogadja a regények iránti szenvedélyemet, és én ezért határtalanul boldog vagyok. Az olvasás a lételemem, nem telhet el úgy este, hogy legalább pár oldalt ne olvassak. Ráadásul olvasótársaim is vannak két tacskó személyében, akiknek aztán tök mindegy, hogy romantikust vagy vérengző krimit olvasok, a lényeg, hogy mindig ott legyenek mellettem.

Ami még nagyon fontos!

Az olvasmányaimról írt bejegyzések szubjektívek. Nem kritikák, mert nem vagyok kritikus csak egy egyszerű olvasó, aki a saját véleményét - és itt a véleményen van a hangsúly - írja ki magából, szóval mindenki ilyen szemmel olvassa a bejegyzéseimet. 

A blogon leginkább a romantikus, a fantasy, a paranormális irodalom, a történelmi, a krimi és a thriller műfajába tartozó regényekről olvashatsz. Én mindig nagyon szívesen várlak itt, gyere, tarts velem! 
Na, hát róluk beszéltem. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése