2018/04/02

Márciusi beszerzések

Őszintén szólva magam is meglepődtem azon, hogy milyen kevés könyvet vásároltam ebben a hónapban. Többre számítottam. Már csak az előrendeléseimet figyelembe véve is, amik közül kettő még mindig úton van, egy pedig a boltban várja, hogy végre átvegyem, szóval ők már mindenképp átcsúsznak áprilisra. Ami persze nem baj, mert igazság szerint ezzel a négy könyvvel sem bírtam - inkább sorozatokat néztem esténként, mintsem olvastam. Most azonban úgy érzem, hogy új erőre kaptam, és a bőség zavarától kissé megszédülve, azt sem tudom, hogy melyiket vegyem először sorra - naná, hogy a legjobb lenne mindet egyszerre.

Teresa Driscoll: Rajtad a szemem  A 21. Századi Kiadó nagyon jó thrillerekkel rukkol elő mostanság. Olyanokkal, melyeket meglátva mindig úgy érzem, hogy ha törik, ha szakad, nekem mindenképp olvasnom kell őket. Így jártam ezzel a könyvvel is, és szerencsére egy cseppet sem bántam meg, hogy áldoztam rá. (Ez az egyetlen darab egyébként, amit a listáról ez idáig el tudtam olvasni.)

Patricia MacDonald: A, mint alibi ✦ Imádom a Lettero Kiadó könyveit. Szinte az összes kiadványuk itt csücsül már a polcomon. Hihetetlen, de úgy érzem, mintha csak személyre szabva, az én érdeklődésemet szem előtt tartva adnák ki őket, ami persze tudom, hogy oltári nagy hülyeség, de ez van. Mindenesetre  nálam nagyon betalálnak a könyveikkel, arról már nem is beszélve, hogy az összes kötetük gyönyörű küllemű és a minőségükről is szintén csak pozitívan tudok nyilatkozni. 

Clare Boylan – Charlotte Brontë: Emma Brown Viktoriánus hangulat, rejtély, nyomozás, ​Charlotte Brontë egy befejezetlen kézirata - csak néhány hívószó, amiért kíváncsi vagyok erre a könyvre.

Brodi Ashton · Cynthia Hand · Jodi Meadows: Lady ​Jane Ennek a kötetnek elsősorban a borítója hívta fel magára a figyelmem, ami első ránézésre számomra egy jó kis történelmi romantikus történetet ígér. Ja, hogy vannak benne alakváltók is? Hmmm, nem baj. A fantasykat is nagyon szeretem, és irtó kíváncsi vagyok mi sül majd ki belőle. 

Nálam röviden ennyi volt a március. Áprilisban pedig jön a könyvfesztivál, és ezzel együtt egy csomó olyan újdonság, amire már most erősen fenem a fogam.

5 megjegyzés:

  1. Az Emma Brownnal én is szemeztem már, de megvárom róla a véleményedet :)
    Miket terveztél a Könyvfeszten zsákmányolni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emma Brownhoz nagy reményeket fűzök, remélem nem lesz pofára esés. :D
      A könyvfesztes tervek pedig? Fuhúúúú :D Na, hát sorolom:
      Ruth Hogan: Az ​elveszett tárgyak őrzője
      J.D. Barker: A ​negyedik majom
      V. E. Schwab: Viszály
      Jasper Fforde: Monokróm
      Őket mindenképp szeretném. :) Meg van még pár olyan, amit ugyan megkívántam, de gondolkodom még rajta. :)

      Törlés
    2. Hörrr, jön új Jasper Fforde könyv? Úristen, ez fantasztikus!!! Akkor azt is meg kell vennem feltétlen :D
      Schwab nekem is tervben van, arra is nagyon kíváncsi vagyok, jó megérzéseim vannak azzal kapcsolatban is :)

      Törlés
  2. Az előrendelésekkel ez a baj, hogy mindig átcsúsznak egy másik hónapba :)
    Nagyon szilvis lett ez a négy könyv, tökre megmutatja az ízlésed és nagyon klassz tavaszias hangulatú ez a kép is.
    Csatlakozom Heloise-hoz, miket tervezel a Könyvfeszt alkalmából? Jössz majd fel? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Niki :) Most kezd magához térni a kertem és ilyenkor imádok kint lenni és gyönyörködni a virágaimban. :) A legszívesebben behoznám őket, de amiket leszedek olyan hamar elhervadnak, hogy nincs értelme vandálkodnom. :)
      Könyvfeszt alkalmából 4 könyvet terveztem mindenképp megvásárolni magamnak. Felutazni nem fogok Pestre, mert az utazásom árát inkább könyvekre költöm (ami egyébként olyan sok, hogy kettőt is tudnék rajta venni), úgyhogy majd szép nyugisan itthonról megrendelem őket a neten. :)
      És nálad? Mi jelent azt pontosan, hogy „ …a jövő hónap ígérem B-R-U-T-Á-L-I-S lesz!” Jézusom! :D

      Törlés