2018/03/02

Szutyok február

Ó basszus, hogy ez milyen egy szutyok hónap volt! Több, mint a felét betegséggel töltöttük, mert úgy bekaptuk az idei influenzát, hogy a családból hárman rögtön ágynak dőltünk. De nem ám kis hőemelkedéssel, köhögéssel, prüszköléssel, meg 38 fokocska lázacskával. Nem. Mi kifogtuk azt a tuti 40 fokos lázat produkáló, igazi csontszaggatós és földhöz vágós influenza vírust, amire nem hatott semmilyen népi ráolvasás, lázcsillapító és hűtőfürdő. Na, de senkit nem akarok kis családom egészségügyi problémáival terhelni, a lényeg, hogy ilyen betegek már régen, nagyon-nagyon régen voltunk.
Úgyhogy mindennek köszönhetően az olvasást is kicsit (röpke két hétig) pihentetnem kellett. Semmi kedvem nem volt olvasgatni, örültem, ha reggel fel tudtam kelni és napközben pár óránál tovább talpon is tudtam maradni. Még csak egy kis kedélyjavító vásárolgatásra sem adtam a fejem, mert egyszerűen nem volt kedvem semmihez. Így esett, hogy ebben a hónapban csak két könyv érkezett hozzám. Az egyik -  kedvenc szerzőm legújabb regénye -, a Párizs mindig jó ötlet, amit ahogy felröppent a hír, hogy februárban megjelenik rögtön elő is rendeltem. A másik pedig szintén egy új megjelenés, a 13 perc, melynek mind a borítója és mind a fülszövege úgy hatott rám, hogy rögtön be kellett szereznem.

Szóval hál’ istennek a februáron túl vagyunk és szerencsére sikerült – igaz, hogy rajtam kívülálló okok miatt – egy igen mértékletes hónapot zárnom. Hogy márciusban mi vár rám, még nem tudom, ami biztos, hogy egy előrendelés már beugrott… Igen, határozottan jobban érzem már magamat.
Ezt a gyönyörűséget pedig, amit szülinapi ajándékként kaptam egy kedves barátnőmtől, majdnem elfelejtettem megmutatni nektek. Igaz, hogy az előző hónap meglepetése volt, de csak most volt időm megörökíteni ezt a régóta vágyott szépséget. :)


5 megjegyzés:

  1. Áh, ez tényleg kevés könyv, de szerintem a jövő hónapban behozod! ;)
    Pihenjetek sokat, mindjárt itt a jó idő!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát valószínű, hogy a következő hónapban több könyv is befutó lesz nálam. De azért próbálok majd észnél lenni. :D
      A jó idő pedig tényleg sokat segítene most rajtunk, már én is unom ezt a sok havat. :)

      Törlés
  2. Remélem, most már mindenki jól van! Szemét dolog az idei influenza is. Pláne így, ilyen magas lázzal.
    Márciusra már mindenki jól lesz, jöhetnek a szép új könyvek és a szuper olvasnivalók minden mennyiségben, igaz? :)
    Nagyon cuki az Ex Libris pecséted :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, köszönöm, most már egész jól vagyunk. Jó könyvekből meg ahogy elnézem a márciusi felhozatalt valóban nem lesz hiány.:)
      És ugye, hogy milyen aranyos pecsétem van? Láttad, hogy kis tacsi is van rajta? ;) :D

      Törlés
    2. jaj, hát nem láttam a tacsit, de most már igen, nagyon édes! :)

      Törlés